ANKARA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

“2023 EĞİTİM VİZYONU” KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN “ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM BULUŞMALARI” PURSAKLAR VE ALTINDAĞ’DA YAPILDI

“2023 EĞİTİM VİZYONU” KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN “ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM BULUŞMALARI”  PURSAKLAR VE ALTINDAĞ’DA YAPILDI

“2023 EĞİTİM VİZYONU” KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN “ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM BULUŞMALARI”  PURSAKLAR VE ALTINDAĞ’DA YAPILDI

 

        Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’un katılımlarıyla “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları” programı 24 Mart Pazar Günü Pursaklar ve Altındağ ilçelerinde yapıldı.  Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Turan AKPINAR’ın da eşlik ettiği programlarda, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan AKPINAR öğretmenlerle sohbet etti ve sorularını cevapladı.

       Pursaklar Belediyesi Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi ve Altındağ Belediyesi Cemil Meriç Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programlarda Millî Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK, öğretmen ve okul müdürlerine 2023 Eğitim Vizyon’unu yüz yüze anlattı, sürecin merkezinde öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin olduğuna dikkat çekerek, “Birlikte başaracağız.” mesajını verdi.

       Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK toplantılarda hiçbir eğitim sisteminin kalitesinin, öğretmeninin kalitesini aşamayacağını belirterek, "Tüm Türkiye´yi kapı kapı dolaşıyorum. Bu, bir derdim olduğunu gösteriyor. O dert de bu ülkenin çocuklarına, doğmamış evlatlarına hizmet edebilmek." diye konuştu.

        Konuşmasında bugüne kadar biriktirdiği deneyimlerin, 2023 Eğitim Vizyonu´nun ortaya konulmasında büyük payı olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK Eğitimde hedeflenen noktaya, acil çözümlerle değil, zaman içinde uygulanacak projelerle ulaşılacağına işaret ederek, “Eğitim Türkiye´nin en büyük sorunu değildir, eğitim Türkiye´nin en büyük çözümüdür. Politikaların dönüşümüyle ilgili kararlar aldık ve bu kararları 3 senelik bir projeksiyon içerisinde yerine getiriyoruz. Türkiye´de çok yüksek bir beklenti oluştuğunu biliyorum. Kiminle konuşsam aynı beklentiden söz ediyor. Bu beklenti benim şahsımla ilgili değil, geleceğimizle, hayallerimizle ilgili, çocuklarımızın geleceğiyle ilgili bir beklentidir.” dedi.

       Pursaklar ve Altındağ ilçelerinde gerçekleştirilen, öğretmen ve yöneticilerin katıldığı programda Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Göktan METO da hazır bulundu.

25-03-201925-03-201925-03-201925-03-201925-03-2019

Emniyet Mahallesi Gazeteci Yazar Muammer Yaşar Bostancı Caddesi MEB Beşevler Kampüsü Bina No 6 İ Blok Yenimahalle ANKARA - 0 312 306 86 00 / 306 86 04 / 306 86 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.