ANKARA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

“2023 EĞİTİM VİZYONU” KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN “ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM BULUŞMALARI” ETİMESGUT, SİNCAN VE AYAŞ’TA YAPILDI

“2023 EĞİTİM VİZYONU” KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN “ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM BULUŞMALARI” ETİMESGUT, SİNCAN VE AYAŞ’TA YAPILDI

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’un katılımlarıyla “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları” programı 20 Mart Çarşamba günü Etimesgut, Sincan ve Ayaş ilçelerinde yapıldı. Millî Eğitim Müdürümüz Turan AKPINAR’ın da eşlik ettiği programlarda, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan AKPINAR öğretmenlerle sohbet etti ve sorularını cevapladı.

Etimesgut Korkut Ata Kongre Merkezi, Sincan Erkan Volkan Yiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ayaş Prestije Otel’de gerçekleştirilen programlarda Millî Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK, öğretmenlere 2023 Eğitim Vizyonunu yüz yüze anlattı, sürecin merkezinde öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin olduğuna dikkat çekerek, “Birlikte başaracağız.” mesajını verdi.

“Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları” başlıklı öğretmen ve yöneticilerle yapılan toplantılarda “Tüm Türkiye’yi kapı kapı dolaşıyorum, bu bir derdim olduğunu gösteriyor, o dert de bu ülkenin çocuklarına, doğmamış evlatlarına hizmet edebilmektir” dedi.

Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK geçmişte biriktirdiği deneyimlerin Vizyonun ortaya konulmasında büyük payı olduğunu belirterek, acil çözümlerle değil, zaman içinde demini alacak projelerle, adım adım eğitimde hedeflenen noktaya ulaşılacağını söyledi.

Programlarda, Türkiye’nin eğitim alanında çok önemli bir birikimi olduğunu kaydeden Sayın Bakan SELÇUK, eğitimde mutfakta dönüşüm gerçekleştirilmesi gerektiğinin, bunun da öğretmenler eliyle yapılabileceğinin altını çizdi.

Çocuğun hukukunun değerine vurgu yapan Bakanımız, sınav odaklı değil, çocuğun duygu, düşünce ve hareket olarak bütünsel olgunlaşmasının sağlanmasını sağlayacak bir sisteme aşama aşama geçileceğini anlattı.

Toplantılarda Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK, tanıtımı yapılan “Tasarım ve Beceri Atölyeleri”nin, “Okul Profili Değerlendirme” çalışmasının ve yeni yapılacak projelerin bir araya toplandığında bütünün parçalarını birleşeceğine dikkat çekti.

Etimesgut, Sincan ve Ayaş ilçelerinde gerçekleştirilen öğretmen ve yöneticilerin katıldığı programda Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Abdurrahman TÜLÜCE de hazır bulundu.

 

21-03-201921-03-201921-03-2019

Emniyet Mahallesi Gazeteci Yazar Muammer Yaşar Bostancı Caddesi MEB Beşevler Kampüsü Bina No 6 İ Blok Yenimahalle ANKARA - 0 312 306 86 00 / 306 86 04 / 306 86 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.