ANKARA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Yılı Bilim ve Sanat Merkezine Öğretmen Seçme İşlemleri (Nihai Olmayan Liste)

2015 Yılı Bilim ve Sanat Merkezine Öğretmen Seçme İşlemleri (Nihai Olmayan Liste)

 

Bakanlığımız tarafından yayınlanan  ‘’2015 Yılı Bilim ve Sanat Merkezine Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu’’ doğrultusunda başvurular elektronik ortamda alınmış ve onaylanmıştır. İlgili kılavuz doğrultusunda ‘’İl Öğretmen Değerlendirme Komisyonu’’ nca değerlendirilen ve ‘’Bölge Sözlü Sınav Komisyonu’’ nca değerlendirilmek üzere Bakanlığımıza sunulacak olan listeler aşağıdadır. Elektronik ortamda başvuru yapan ancak belgeleri olmayan öğretmenlerin puanları komisyon tarafından ‘’0’’ olarak belirtilmiştir. İlimize bağlı bilim sanat merkezlerinde ihtiyaç bulunmayan alanlarda (Kimya, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı) başvuruda bulunanların değerlendirilmesi yapılmış ancak tercih hakkı verilmemiştir. İlgili kılavuz gereği itirazların belirtilen çalışma takvimi doğrultusunda yapılması gerekmektedir.

 

İl Öğretmen Değerlendirme Komisyonu değerlendirme sonuçları için tıklayınız

Bölge Sözlü Sınav Komisyonunca değerlendirilmek üzere Bakanlığımıza sunulan liste için tıklayınız

Emniyet Mahallesi Gazeteci Yazar Muammer Yaşar Bostancı Caddesi MEB Beşevler Kampüsü Bina No 6 İ Blok Yenimahalle ANKARA - 0 312 306 86 00 / 306 86 04 / 306 86 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.