ANKARA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

“2023 EĞİTİM VİZYONU” KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN “ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM BULUŞMALARI” PROGRAMI AKYURT’TA YAPILDI

“2023 EĞİTİM VİZYONU” KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN “ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM BULUŞMALARI” PROGRAMI AKYURT’TA YAPILDI

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’un katılımlarıyla “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları” programı 19 Mart Salı günü Akyurt Necip Fazıl Konferans Salonunda yapıldı. Etkinliğe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan AKPINAR, Akyurt Kaymakamı Sayın Osman ALTIN, Akyurt Belediye Başkanı Sayın Gültekin AYANTAŞ, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Serkan TOPBAŞ, Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Burhan AYCAN ile 400 öğretmen ve eğitim mensubu katıldı.

Programdan önce öğrenciler tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan AKPINAR Necip Fazıl Konferans Salonu’nun bahçesine hatıra amaçlı ağaç diktiler.

Akyurt’ta görev yapan müzik öğretmenlerinin ve öğrencilerin müzik dinletisi ile başlayan program Bakan SELÇUK’un konuşmasıyla devam etti. Öğretmenleri ve eğitim mensuplarını “2023 Eğitim Vizyonu” hakkında bilgilendiren Sayın SELÇUK eğitimde izlenecek yol haritasını, 2023 hedefi dahilinde atılacak olan adımları, öğretmenlerden beklentilerini ve eğitimi getirmek istedikleri seviyeyi eğitim mensuplarına anlattı.

Eğitimde değişim ve gelişimin ancak hep birlikte çalışarak sağlanabileceğine değinen, teknolojinin önemini vurgulayan Sayın SELÇUK: “Biliyorsunuz Fatih Projesi kapsamında bir süredir eğitimde teknolojiyi kullanıyoruz. Akıllı tahtalardan bize veriler geliyor. Hangi okullarda ne işlenmiş, hangi bölgelerde ne sıkıntılar var, öğrenciler hangi konularda zayıf veya hangi konularda yetkin biz bunları görebiliyoruz. Bu sayede birim birim, bölge bölge başarı grafiği çıkarabiliyoruz. Amacımız sadece yapmak değil, amacımız gerekeni yapmak. Bu veriler sayesinde yapılması gereken her şeyi yapacağız.” dedi.

Program sonunda Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’a Akyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tüm öğretmenler ve eğitim mensupları adına Sayın Bakan’ın portresinin yer aldığı bir tablo hediye etti.

 

21-03-201921-03-201921-03-201921-03-201921-03-201921-03-2019

Emniyet Mahallesi Gazeteci Yazar Muammer Yaşar Bostancı Caddesi MEB Beşevler Kampüsü Bina No 6 İ Blok Yenimahalle ANKARA - 0 312 306 86 00 / 306 86 04 / 306 86 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.