ANKARA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 Yılı Şubat Döneminde Yetiştirilmek Üzere İlimiz Emrine Atanan Öğretmen Adaylarının Dikkatine

2016 Yılı Şubat Döneminde Yetiştirilmek Üzere  İlimiz Emrine Atanan Öğretmen Adaylarının Dikkatine

Bakanlığımız tarafından 10 Şubat 2016 tarihinde ataması gerçekleştirilen ve 15-18 Şubat 2016 tarihleri arasında tercihleri dogrultusunda yetiştirilmek üzere ilimiz emrine atanan aday öğretmenlerimiz;  

 

¤ 22-24 Şubat 2016 tarihleri arasında Müdürlüğümüz Bilişim Sistemleri ( http://ankara.meb.gov.tr/Bilişim-Sistemleri ) üzerinden, TC Kimlik Numaraları ve kişisel bilgileri ile giriş yaparak yetiştirilmek üzere atanacakları kurumları belirlemek üzere 20 (yirmi) tercihte bulunacaklardır. Yerleştirme işlemi KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak olup tercih yapmayanlar veya tercihlerine yerleşemeyenler 9 merkez ilçemize (Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle)  sistem kurası ile yerleştirilecektir.  

 

¤ Atama sonuçları 25 Şubat 2016 günü Müdürlüğümüz internet sitesinde (http://ankara.meb.gov.tr) yayınlanacak olup, ataması gerçekleştirilen öğretmenlerimiz 25 Şubat 2016 tarihinden sonra görevlerine başlamak üzere atamaya esas evrakları ile birlikte atandıkları eğitimin kurumunun bağlı bulunduğu İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir.  

 

 

Not: Aday öğretmenlerimizden 9 merkez ilçe dışında bir eğitim kurumuna atanmak isteyenler, sistem üzerinden başvuru yapmadan, en geç 22 Şubat 2016 tarihi mesai bitimine kadar bir dilekçe ile Müdürlüğümüze başvuruda bulunacaklardır.  

 

İlgililere duyurulur.

 

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü

İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü

Emniyet Mahallesi Gazeteci Yazar Muammer Yaşar Bostancı Caddesi MEB Beşevler Kampüsü Bina No 6 İ Blok Yenimahalle ANKARA - 0 312 306 86 00 / 306 86 04 / 306 86 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.